Inima ei.


Ii pictezi sufletul cu promisiuni, ganduri si saruturi. Azi. Si iti place sa o privesti de dimineata, cand e lipsita de masca pe care o poarta de fata cu celelalte persoane. Pentru ca tu ii cunosti intreaga colectie si tie ti-a permis sa o vezi in universul ei. Ti-a permis sa iti atribui locul de langa ea .. si ti-a oferit totul, cu conditia sa o lasi sa te domine, macar din cand in cand.

Tu o lasi sa creada ca te poate conduce. Iti place stilul ei copilaros si totusi matur in acelasi timp de a gestiona lucrurile. Ai o pasiune secreta pentru ridul acela care abia se vede pe frunte, in momentul in care e suparata din cauza ca nu i-ai facut cafeaua de dimineata. Stii ca asta o supara, dar nu te poti abtine. Iti place sa o vezi ‘imperfecta’, pentru ca este a ta. Fiinta aceea care starneste admiratia pentru organizare, perfectiune, eleganta si inteligenta, e a ta.

Ii place sa te aiba langa ea. Ai facut-o sa aiba propriul ei loc. Pana sa te intalneasca pe tine, nu avea decat ‘treceri’. Pentru ca nu statea niciodata mai mult de o zi intr-un anume loc. Ii era frica sa se ataseze de locuri, de persoane. Fugea de amintiri si traia doar ‘clipa’. Insa alaturi de tine,  are acum un loc. Are un loc spre care se intoarce cu recunostinta seara de seara. Pentru ca este locul vostru, locul in care stie ca te va gasi pe tine. Locul in care isi poate lasa colectia de masti. Locul in care nu trebuie sa fie perfecta, nici admirata. Este locul in care isi poate arata slabiciunea, desi de cele mai multe ori evita sa o faca. Si o iubesti. De aceea, o iei in brate ori de cate ori ii citesti in privire cat ii este de greu. Nu-i nevoie sa iti impartaseasca temerile sau sa-ti arate slabiciunile, pentru ca tu o cunosti. O iei in brate si ea isi ascunde privirea in umarul tau. Tu zambesti. Esti multumit. Pentru ca ea, cea mai frumoasa, e in bratele tale iar tu ii poti fi alaturi.

Nu-ti cere niciodata nimic. Dar tu stii deja de ce are nevoie. Te iubeste in felul ei. Si inca de dimineata, iti reaminteste cine esti. Esti Acela care a reusit sa o faca sa iubeasca. Si desi te iubeste intr-un mod stangaci, stii ca e sincera. Inca invata sa iubeasca.

Si tu ai rabdare.

 

 

Published in: on 20 decembrie 2012 at 1:33  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://louana93.wordpress.com/2012/12/20/inima-ei/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un comentariu